> Ohlášené knihy pro PdF

Doporučení titulu ke koupi do knihovny

Následující fomulář odešle e-mail na adresu příslušné fakultní knihovny s doporučením vybraného titulu ke koupi. Všechna pole ve formuláři jsou povinná včetně e-mailu. Na zadanou e-mailovou adresu bude doručen automatický e-mail v okamžiku, kdy je o daném titulu rozhodnuto, zda je či není objednán, respektive zda již je k dispozici pro vypůjčení v knihovně.

Doporučovaný titul:
Juhaňák Stanislav - Triton
Fry, Varian, 1907-1967
[Surrender on demand. Česky]
Na vyžádání vydat! : evropská inteligence na útěku před Hitlerem / Varian Fry ; z anglického originálu Surrender on demand ... přeložil Václav Petr. -- Praha : Stanislav Juhaňák - Triton, 2020. -- 315 stran
Obsahuje bibliografické odkazy
ISBN 978-80-7553-791-1 (vázáno)
* 070.42 * 94(100)"1939/1945" * 314.151.3-054.73 * 316.344.3 * 314.15:323.1 * 929 * (44) * (4) * (73) * (0:82-94)
- Fry, Varian, 1907-1967
- 1939-1945
- 1940-1941
- novináři -- Spojené státy americké -- 20. století
- druhá světová válka (1939-1945) -- Francie
- uprchlíci -- Francie -- 1939-1945
- inteligence (vrstva) -- Evropa -- 1939-1945
- uprchlíci -- záchrana -- 1939-1945
- inteligence (vrstva) -- záchrana -- 1939-1945
- migrační politika -- Spojené státy americké -- 1939-1945
- autobiografické vzpomínky
323 - Vnitropolitický vývoj, politický život
929 - Biografie
Předmět / účel, ke
kterému kniha poslouží:
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Navrhovaný počet
jednotek ke koupi:
do knihovny pro studenty, výuku, výzkum apod.: kusů
pro mě jako dlouhodobou výpůjčku na katedru (hradí katedra) kusů
Váš vztah ke knihovně: Fakulta:

Ústřední knihovna | Knihovní katalog | Pedagogická fakulta | webmaster@econ.muni.cz